Cea de-a șasea ediție a concertului Armonii de toamnă (Teatrul Național Aureliu Manea Turda, vineri, 23 octombrie, ora 19), propune melomanilor arii și duete din opere precum Carmen, de Bizet, Elixirul dragostei și Don Pasquale, de Donizetti și Werther, de Massenet, dar și romanțe sau cântece vechi,  interpretate de Ioana Felea Popa, Cristina Tureanu și David Pogana, artiști ai Operei Române din Cluj-Napoca. Aceștia vor fi acompaniați de instrumentiștii Raul David Lenart, Vlad Baciu (concert-maestru) și Flavius Ianchis. La pian, Lelia Serafinceanu, de asemenea de la Opera Română din Cluj-Napoca.

Din programul celei de-a VI-a ediții a concertului Armonii de toamnă, organizat de Casa de Cultură din Turda, face parte și un recital cu piese din repertoriul coral românesc, susținut de corul Armonia, dirijat de Sebastian Zăhan.

Locurile la acest concert (limitate, din cauza restricțiilor impuse pentru stoparea pandemiei de COVID-19), se pot rezerva la casa de Cultură din Turda (tel: 0264-311980).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.