Luna lui mărțișor vine cu un program bogat în spectacole adresate tuturor categoriilor de vârstă,  evenimente invitate, multe comedii savuroase, surprize și premiere. Programul spectacolelor din luna martie debutează, la Teatrul Național Aureliu Manea, din Turda, cu comedia Take, Ianke și Cadîr (vineri, 3 și sâmbătă, 4 martie, de la ora 19).

Stagiunea teatrală 2022 – 2023 continuă, peste o săptămână, cu spectacolele Bigamul II, în regia lui Cristian Ioan (vineri, 10 și sâmbătă, 11 martie), apoi cu piesa Gunoierul, o super- comedie de Mimi Brăescu (vineri, 18 martie). Toate spectacolele destinate publicului adult vor începe în zilele anunțate, de la ora 19.

Din programul lunii martie face parte și rejucarea comediei Omul care a văzut moartea, de Victor Eftimiu, în regia lui Ovidiu Cosac, jucată de cunoscuții actori Marian Negrescu, Nicoleta Lucreția Bolcă, Miron Cornel, Paul Sebastian Popa, Alexandra Dușa, Cătălin Grigoraș.

Copiii sunt așteptați la Fabrica de Teatru, ca de obicei, împreună cu părinții sau cu bunicii lor, în fiecare duminică, de la ora 11, la spectacolele cu piesele Cenușăreașa, Rățușca cea urâtă, sau Apolodor din Labrador. Cei mici vor avea ocazia de a descoperi, la sfârșitul lunii martie,  lumea lui Vodă Piper, un spectacol în premieră, scris și regizat de profesorul Virgil Deceanu, o poveste originală cu multă muzică și întâmplări hazlii.

Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul www.tomtix.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.