Teatrul turdean va organiza un maraton al spectacolelor, pentru a prefața astfel Ziua Femeilor, sărbătorită luni, 8 martie. Omagiul adresat femeii de actorii și de ceilalți oameni de teatru din Turda se va concretiza în cinci spectacole, jucate în cinci ile consecutiv, de la aceeași oră 19.

Seria ”Ziua și spectacolul” va debuta joi, 4 martie, cu piesa Electra, un one-woman show susținut de Alexandra Dușa, în regia lui Alexandru Teodorescu. Vineri, 5 martie, de la ora 19, pe scena Teatrului Național Aureliu Manea din Turda va cânta Gabriel Cotabiță, în concertul intitulat Noapte albastră.

În cea de-a treia zi a maratonului, spectatorii își pot trage sufletul la spectacolul Ultima haltă în Paradis, spre care indică drumul trasat de regizorul Andrei Mihalache. Periplul printre spectacolele produse de Teatrul Național Aureliu Manea va continua duminică, 7 martie, de această dată la ora 11, când Hansel și Gretel, eroii unei povești a lui Hans Christian Andersen, își vor da întâlnire cu copiii, pe scena ”naționalului turdean” în cadrul unui spectacol regizat de Jakab Muriel Manea.

În aceeași zi, dar de la ora 19, la Teatrul Național Aureliu Manea se va juca one-woman-show-ul O cameră, cu Grațiela Bădescu, regia Luana Hagiu.

Luni, 8 martie, teatrul turdean propune sărbătorirea Zilei Femeii printr-un ”curs” Despre sexul femeii – un câmp de luptă în războiul din Bosnia, spectacol regizat de Jakab Muriel Manea.

Programul complet și detaliile fiecărui spectacol se găsesc pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda sau pe site-ul oficial al teatrului turdean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.