Din 17 până în 20 decembrie, teatrul turdean va găzdui manifestările programate în cadrul primei ediții a Festivalului poveștilor de iarnă.  Evenimentul include două concerte de colinde, susținute de baritonul Florin Sâmpelean, tenorul Sergiu Chirilă, soprana Cristina Turneanu și baritonul Adonis Tanța, ultimii doi acompaniați la pian de Adelina Sabău. Un alt punct de atracție al primei ediții a Festivalului poveștilor de iarnă, organizat de Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, îl poate constitui spectacolul cu baletul Spărgătorul de nuci, operă de Piotr Ilici Ceaikovski, după basmul cu același nume de E.T. A Hoffmann. prezentat de trupa Teatrului de Balet din Sibiu.  

Povești fără copii nu se poate. Teatrul de păpuși Magic Puppet din Cluj-Napoca și actorul Marian Râlea le vor povesti copiilor despre Pălăria spiridușului și despre Darul lui Moș Crăciun.

Marian Râlea va aduce ”Darul de Crăciun” copiilor din Turda

Pe durata festivalului, la Teatrul Național Aureliu Manea se pot dona jucării, pe care, apoi, Moș Crăciun le va dărui copiilor vitregiți de soartă. Persoanele care vor să doneze jucării, le vor putea duce, din 17 până în 20 decembrie, la sediul Teatrului național Aureliu Manea, situat în Turda, Piața Republicii nr. 52.

Informații complete despre fiecare spectacol se pot găsi pe pagina de facebook a teatrului turdean:  https://www.facebook.com/teatruturda, https://teatrulaureliumaneaturda.ro/. Locurile la spectacole se pot rezerva telefonic, la nr. 0264 311 952

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.