Exact după 73 de ani din 16 octombrie, 1948, când pe scena teatrului  turdean se juca spectacolul de debut, cu piesa ”O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale, sâmbătă, 16 octombrie 2021, la Teatrul Național Aureliu Manea, din Turda, se va juca, în premieră, comedia Vrei să fii soția mea? o  adaptare dramatică după după piesele scurte: Ursul și Cerere în Căsătorie, de A. P. Cehov. Din distribuție fac parte actorii Anca Markos, Cătălin Florea, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Condurat, girați de veteranul Ginuc Crișan.

Luna octombrie, la Turda, este dedicată comediei. Dacă spectatorii din 1948 au văzut ”O scrisoare pierdută” amatorii de teatru din Turda anului 2021 se pot delecta, în Zodia Covidului, cu spectacole menite să stârnească râsul, precum cele cu piesele Îndrăgostiții din Ancona, Take Ianke și Cadîr, Omul care a văzut moartea sau O noapte furtunoasă.

Pentru cei mai mici spectatori, teatrul turdean a pregătit două dramatizări ale basmelor Frumoasa și Bestia, respectiv Albă ca Zăpada.

Biletele pentru spectacolele lunii octombrie se pot procura online, de pe site-ul  https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62  sau prin rezervări telefonice, la nr. 0264 311 952

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.