Spectacolul intitulat ”Album de familie” ce reprezintă o adaptare a  pieselor Călătorie de iarnă și Eterna întoarcere, din creația dramaturgului norvegian Fredrik Brattberg, se va juca, în premieră, sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 19, pe scena teatrului turdean.

Din distribuție fac parte actorii Doina Șoproni, Ginuc Crișan, Cătălin Florea, Grațiela Bădescu și Valentin Oncu, după cum se precizează într-un comunicat transmis de Teatrul Național Aureliu Manea, vineri, 26 noiembrie.

Cu ocazia acestui spectacol debutează la Teatrul Aureliu Manea din Turda regizorul și actorul Ioan Ardelean, care își desfășoară activitatea îndeosebi în Statele Unite ale Americii, la Medicine Show Theatre, din New York. Regizorul Ioan Ardelean este și cadru didactic la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

Pentru premiera spectacolului cu piesa Album de familie biletele se pot procura online (https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62) sau se pot face rezervări prin telefon, la nr. 0264 311 952.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.