Premiera spectacolului, găzduit de Sala Studio  Teatrului Național Aureliu Manea, din Turda, va avea loc joi, 18 februarie, de la ora 19. Spectacolul se va relua o zi mai târziu, vineri, 19 februarie, în același loc și de la aceeași oră 19.

„Oracol spune o poveste de secol XXI sub forma unui poem urban, a unui love-story colectiv, născut din energiile oraşului. La limita dintre teatru, performance și documentar poetic, acest one-woman-show, bazat pe cartea Oracol, de Rucsandra Pop, funcționează ca mărturie a unui proces de maturizare, într-o lume tot mai complexă. Spectacolul caută să surprindă această complexitate prin proiecții video dinamice, printr-o coloană sonoră originală și printr-o multitudine de filmări și colaje, aparținând traseului artistic al Oracolului” – a  descris modul de realizare al spectacolului, actrița Grațiela Bădescu, interpreta one-woman-show-ului.

Din echipa care a realizat punerea în scenă a spectacolului fac parte:

Text/Colaje: Rucsandra Pop

Consultanță scenografie: Andreea Strineholm

Consultanță: mișcare scenică: Mihai Pecingine

Muzică: Alexandru Condurat

Imagine: Grațiela Bădescu, Ștefan Coman, Rucsandra Pop, Bogdan Tiutiu

Video edit: Grațiela Bădescu, Mihai Marin, Ștefan Coman

Animație: Philippe Strineholm

Persoanele care doresc să asiste la premiera spectacolului ”Oracol” sau la cea de-a doua reprezentație, pot rezerva locuri la tel. 0264 311 952 sau pot cumpăra bilete online, prin accesarea link-urilor https://www.tomtix.ro/evenimente/9023-oracol-premier sau https://www.tomtix.ro/evenimente/9024-oracol-one-woman-show

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.