Deoarece Turda, cu o incidență de 3,60 de infectări cu virusul Sars-Cov 2 la mia de locuitori, se află în scenariul roșu al restricțiilor aplicate pentru împiedicarea răspândirii pandemiei de COVID, teatrul din localitate s-a orientat spre localitățile din județul Cluj incluse în scenariul verde, unde se permite organizarea de spectacole cu public, în limita unui grad maxim de ocupare a sălii de 50 la sută.

Întrucât la Viișoara, comună situată lângă Câmpia Turzii, incidența cazurilor de COVID nu depășește 1,20 la sută în această perioadă, joi, 18 martie, Teatrul Național Aureliu Manea din Turda va juca, la Căminul Cultural din localitatea reședință de comună, piesa pentru copii ”Cei trei purceluși”. Spectacolul va începe la ora 11, pentru a se relua apoi, de la ora 12.

Realizat de actorul Cătălin Grigoraș, manager al teatrului turdean, după o idee de Van Gool și Chris Nedea, spectacolul cu piesa ”Cei trei purceluși” beneficiază de o distribuție alcătuită din Vali V. Popescu/Călin Mihail Roajdă, Ingrid Neacșu, Raluca Eremei-Bîrză și Ioan Alexandru Savu.

Așadar, joi, 18 martie, de la ora 11, respectiv 12, la Căminul Cultural din Viișoara copiii de toate vârstele vor avea ocazia să urmărească aventurile celor trei purceluși veseli și veșnic cu chef de joacă și bună dispoziție, Naf –Naf, Nif-Nif, Nuf-Nuf și încercările acestora de a scăpa de fiorosul lup Lulu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.