Sâmbătă, 1 februarie, ora 19, Sala Studio:

Impro șou. O sesiune de jocuri, distracție și voie bună, cu George Sfetcu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Raluca Eremei-Bîrza, Diana Tușa, Vali V. Popescu

Duminică, 2 februarie, ora 11, Sala Mare:

Cenușăreasa – spectacol pentru copii

Un basm popular ce întrupează elementul de mit al opresiunii nedrepte, urmată de triumf și răsplată, într-o lume colorata cu prinți și prințese.

Distribuția: Amalia Popa, Mihaela Deceanu, Raluca Bîrza-Eremei, Ingrid Neacșu, Ioan Alexandru Savu/ Călin Mihail Roajdă, Doina Șoproni, Miky Paicu, Valentin Oncu. Regia; Petre Băcioiu

Joi, 6 februarie, ora 19, Sala Studio:

S-a întâmplat într-o joi, de Elise Wilk, regia Laura Moldovan – one man show

”S-a întâmplat într-o joi” un monolog unde se explică nevoia de a vorbi despre noi, pentru a da un sens propriei existențe. Unde se spun povești? Acolo unde există cineva mereu dispus să asculte; de exemplu în taxi. Un loc unde felii de viață se decupează, pline de umor, de sensibilitate, de emoție. Fie că este un adolescent, un șomer, sau un bătrânel simpatic sau chiar taximetristul, fiecare încearcă să facă loc prezentului exteriorizând trecutul. ”Povestitor”: Valentin Oncu

Sâmbătă, 8 februarie, ora 19, Sala Mare:

Take, Ianke și Cadîr, de Victor Ion Popa, regia Ovidiu Cosac

O comedie devenită clasică, aparţinând literaturii interbelice şi aducând în scenă o temă de mare actualitate: relaţiile inter-etnice dintre un român, un evreu şi un turc. O piesă despre toleranţă, prietenie şi dragoste.

Distribuția: Stelian Roșian, Valentin Oncu, Ginuc Crișan, Cornel Miron, Miky Paicu, Mihaela Deceanu, Raluca Eremei-Bîrza

Duminică, 9 februarie, ora 11, Sala Mare:

Punguța cu doi bani, adaptare muzicală după Ion Creangă, regia Andrei Mihalache – spectacol pentru copii

În spectacolul „Punguța cu doi bani” deliciul și hazul este dat de istețimea animalelor care, în plan simbolic, gândesc, vorbesc, acționează și mai ales simulează ca și oamenii.

Distribuția: Ioan Alexandru Savu / George Sfetcu, Raluca Eremei-Bîrza, Mihaela Deceanu, Cornel Miron, Ginuc Crișan, Miky Paicu.

Vineri, 14 februarie, ora 19, Sala Mare

Comedia ”Gelozie mon amour” de Tudor Popescu, regia Radu Botar, scenografia Dan Felecan

”Încercăm să facem un spectacol simplu, cinstit, deloc contorsionat, curat, direct, în lumină, spre a dărui spectatorului zâmbetul neforţat, sincer, din inimă, printr-un haz de necaz, ironie şi autoironie, prin sinceritatea şi claritatea vorbei, prin subânţelesul subtil al tăcerii. Dacă se va şi izbucni într-un hohot de râs, din când în când, dincolo de surâs, cu atât mai bine. Înseamnă că încă totul mai are un rost şi o voie bună în viaţa asta. Nimic mai mult.” Radu Botar

Distribuția: Cornel Miron, Raluca Eremei-Bîrza, Anca Markos, Ioan Alexandru Savu, Ginuc Crișan

Sâmbătă, 15 februarie, ora 19, Sala Studio:

Îngrijitorul, de Harold Pinter, regia și scenografia Andreea Nagy– dramă

Îngrijitorul propune o incursiune în lumea lui Aston, Mick și Davies, trei personaje aflate într-un punct de cotitură al vieții lor: căutarea unei identități, a unei stabilități în ceea ce privește destinul lor. Doi frați și un om despre care nu se stie nimic concret, ajung să își împartă visele, nemulțumirile și traumele, în speranța că poate își vor găsi propria identitate. Care va fi răspunsul?

Distribuția: Miky Paicu, Călin Mihail Roajdă, Valentin Oncu

Duminică, 16 februarie, ora 11, Sala Mare:

Capra cu trei iezi, de Ion Creangă, regia Horațiu Ioan Apan – spectacol pentru copii

Dramatizarea unui basm cunoscut și îndrăgit de toți copiii, care trăiesc povestea cu sufletul la gură în speranța că iezii vor scăpa de viclenia lupului.

Distribuția: Mihaela Deceanu, Doina Șoproni, Amalia Popa, Călin Mihail Roajdă/George Sfetcu, Vali V. Popescu, Alexandra Dușa.

 

Joi, 20 februarie, ora 19, Sala Studio:

Trix Show, regia Mihai Gruia Sandu – spectacol non-verbal

Muzică live, acrobație, dans, joc de măști, lazzi-uri de virtuozitate, marionete, schimbări rapide de personaje, actori fantastici! Veniți la Trix Show!

Distribuția: George Sfetcu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Alexandra Dușa, Amalia Popa/Diana Tușa, Ingrid Neacșu, Alex Condurat

Sâmbătă, 22 februarie, ora 19, Sala Studio:

Insomniacii – o comedie după un text de Mimi Brănescu, regia Radu Botar

Trei indivizi, trei caractere diferite se întâlnesc noaptea, într-un parc. Deşi discuţiile lor par banale, ei suferă sincer. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste.

Distribuția: Alexandu Ioan Savu, Cătălin Grigoraș, Miky Paicu.

Duminică, 23 februarie, ora 11, Sala Mare:

Degețica, dramatiare după basmul cu celași nume de Hans Christian Andersen, regia Horațiu Apan. – spectacol pentru copii

”Degețica” este o poveste despre aventurile unei fetițe născută dintr-o floare de nufăr. În timp ce se juca, fetița este răpită de o broască urâtă, care dorea s-o mărite cu fiul ei, un broscoi la fel de urât. Degețica se împotrivește,  adunându-și în jurul ei diverși prieteni. Aceștia o protejează de posibilele încurcături ce apar de-a lungul poveștii. Este un spectacol ce promovează însușiri precum bunătatea, loialitatea, prietenia.

Distribuția: Ingrid Neacșu, Alexandra Dușa, Miky Paicu, Călin Mihail Roajdă, Ginuc Crișan, Mihaela Deceanu, Raluca Eremei-Bîrza

Joi, 27 februarie, ora 19, Sala Mare:

Livada de vișini, de Anton P. Cehov, regia Alexandru Maftei – tragicomedie

”Livada de vișini” este o piesă de teatru în patru acte, ultima scrisă de dramaturgul rus Anton Cehov. Este cronică de familie al cărei umor îți frânge inima.

Distribuția: Valentin Oncu, Nicoleta Lucreția Bolcă, George Sfetcu, Alexandra Dușa, Alexandra Cheroiu, Alexandru Ioan Savu, Miky Paicu, Călin Mihail Roajdă, Cătălin Florea, Alexandru Condurat, Amalia Popa, Miron Cornel, Ginuc Crișan.

Sâmbătă, 29 februarie, ora 19, Sala Mare:  

Livada de vișini (reluare)

Foto: Marius ROMILĂ (MediaCOM.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.