Cea de-a doua ediție a Nopții muzicale, eveniment organizat de Casa de Cultură din Turda sub genericul Potaissa Music Night, va avea loc în 16 iulie. Atunci, pe aleea pietonală din centrul istoric al Turzii, cu începere de la ora 20, va avea loc concertul  ”ABBA simfonic” susținut de orchestra Opera Group Project, din Cluj-Napoca.

Programul concertului cuprinde melodii din repertoriul grupurilor ABBA și Queen, respectiv al solistului Frank Sinatra, interpretate de soprana Máté Imola (laureată a festivalului Europe Convergens – Dijon Franța), mezzosoprana Maria Suciu (Premiul I la Festivalul de Jazz Sibiu), tenorul Tudor Bărbos (Premiul I la Festivalul de Romanțe ”Crizantema de Aur” Târgoviște) și baritonul Titus Pop (laureat a numeroase festivaluri naționale și internaționale de canto). Orchestra Opera Group Project va fi condusă de conf. univ. dr. Cristian Sandu, discipol al dirijorului italian Nello Santi, care a abordat, mai cu seamă, compoziții ale lui Giuseppe Verdi şi  Giacomo Puccini.

Prima ediție a evenimentului Potaissa Music Night s-a desfășurat în vara anului 2019, când, pe aleea pietonală din centrul istoric al orașului s-a desfășurat spectacolul de operă ”Traviata”.

Pentru concertul din 16 iulie biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură Turda, str. Avram Iancu, nr.12, de lunea până vinerea, între orele 8 -16. Un bilet costă 40 de lei. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută.

În foto: Grupul ABBA, una din cele mai îndrăgite formații de muzică pop din anii 70 ai secolului XX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.