Colaborarea dintre Casa de Cultură și compania Opera Vox continuă cu spectacolul de operă Nunta lui Figaro, ce va avea loc vineri, 22 noiembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Aureliu Manea din Turda.

Pus în scenă de orchestra, corul și ansamblul de balet Opera Vox, spectacolul cu Nunta lui Figaro, de Wolfgang Amadeus Mozart, pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, după comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais – La folle journée ou Le mariage de Figaro, prilejuiește evoluția pe scena teatrului turdean a participanților la cursul de tehnică și interpretare vocală, master-class, ce se desfășoară în aceste zile la Casa de Cultură din Turda, sub conducerea baritonului Alfio Grasso (Italia).
Regia artistică a spectacolului cu opera Nunta lui Figaro, interpretat în limba italiană și titrat în română, îi aparține lui Emil Strugaru, asistat de către Szabo V. Beata, iar profesorul univ. dr. Leonard Dumitriu, de la Conservatorul din Iași, asigură conducerea muzicală.
Din distribuție fac parte Cho Heejin (Contesa Almaviva), Lee Juyoung (Contele Almaviva), Kim Sungjin (Figaro), Haemi Park (Susanna), Iulia Antal (Cherubino), Ioan Ovidiu Stancu (Bartolo), Anna Maria Bulzan (Marcellina), Ahn Jaeheon (Basilio), Paul Colceriu (Antonio) și Mate Imola (Barbarina).

Biletele pentru opera Nunta lui Figaro se pot cumpăra de la Casa de Cultură din Turda, strada Avram Iancu nr. 12, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

N.R: Imagine generică: Scenă din spectacolul cu opera Nunta lui Figaro, de W. A. Mozart, o producție a Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.