Prima premieră a noii stagiuni teatrale turdene va avea loc la sfârșitul lunii. Joi, 26 septembrie, de la ora 19, sala mare a Teatrului Aureliu Manea va găzdui spectacolul cu piesa ”Omul care a văzut moartea” de acum clasica comedie scrisă de Victor Eftimiu. Regia actualei versiuni, produsă de Teatrul Aureliu Manea, îi aparține lui Ovidiu Cosac.

Dar startul oficial al stagiunii 2019-2020 se va da sâmbătă, 14 septembrie, când publicul turdean se va reîntâlni cu teatrul la ”Ultima haltă în Paradis” o comedie de Victor Nicolau, în regia lui Andrei Mihalache, cu Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.

Duminică 15 septembrie, de la ora 11, cu piesa ”Fata babei și fata moșului” după basmul scris de Ion Creangă, va debuta seria spectacolelor pentru copii prezentate la Teatrul Aureliu Manea din Turda în stagiunea 2019-2020.

Programul spectacolelor din luna septembrie mai cuprinde producțiile teatrale Trix Show, în regia lui Sandu Gruia (joi, 19 septembrie, 0ra 19, sala Studio), Îndrăgostiții din Ancona, de Vajda Katalin, regia Andrei Mihalache (sâmbătă, 21 septembrie, ora 19, sala mare) și Scufița roșie, un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș (duminică, 22 septembrie, ora 11, sala mare). Programul primei luni a stagiunii 2019-2020  la Teatrul Aureliu Manea din Turda se va încheia cu piesa ”Scurte observații ale lui 7 și 8 despre ființa umană, în incursiunea lor pe Terra”. În acest scop, extratereștrii 7 și 8, alias Adonis Tanța și Lucian Teodor Rus vor ateriza sâmbătă, 28 septembrie, în jurul orei 19, la sala Studio a Teatrului Aureliu Manea, din Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.