Cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru al Adolescenților, organizat, anual, de Teatrul Aureliu Manea din Turda, se va desfășura online, din cauza pandemiei de COVID-19. Desfășurarea concursului în mediul virtual permite extinderea sa, de la nivel local, la nivel național. Cea de-a III-a ediție a festivalului dramatic rezervat adolescenților va avea loc între 12 și 14 iunie, se menționează într-un comunicat despre acest eveniment, trimis miercuri, 27 mai, de Biroul de presă al teatrului turdean.

Adolescenții care doresc să participe la festival trebuie să trimită organizatorilor un film, cu durata între 1 și 30 de minute, cu dramatizarea unei piese de teatru (dramă, monodramă, nuvelă, schiță, poezie, povestire, etc). Filmulețele se pot trimite până în 7 iunie, la adresa de mail secretariat.tnamt@gmail.com. Interpreții scenelor filmate vor trebui să respecte regulile de distanțare socială, impuse în timpul pandemiei de COVID-19, se precizează în comunicatul remis presei miercuri, 27 mai, de organizatorii celei de-a III-a ediții a Festivalului de Teatru al Adolescenților, de la Turda.

În prima fază, cea a preselecției, juriul concursului, alcătuit din actori, va desemna cele mai bune filmulețe participante la festival. Acestea vor intra în finala pentru stabilirea câștigătorului.

Informații suplimentare pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, sau la numărul de telefon 0264/311952.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.