În cadrul concertului tradițional organizat la începutul primăverii, Casa de Cultură din Turda propune melomanilor din oraș o întâlnire cu Gabriel Cotabiță. Acesta va concerta la Turda vineri, 5 martie. Spectacolul, intitulat Noapte albastră va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național Aureliu Manea, cu începere de la ora 19. Pe lângă celebra melodie Noapte Albastră, repertoriul alcătuit de Gabriel Cotabiță pentru spectacolul de la Turda mai cuprinde ”o serie de hituri reprezentative nu doar pentru Gabriel Cotabiţă ci și pentru muzica pop-rock românească: Cum aș putea să nu te iubesc? Prima iubire și ultima, Ave Maria, Domnișoară, nu pleca, , Prizonier, Raiul e pe pământ, Dacă n-ai iubi sau Atunci când nu eștise precizează într-un comunicat al Casei de Cultură din Turda, remis presei marți, 2 martie.

Gabriel Cotabiță ”face parte din generația de aur a pop-rock-ului și a muzicii ușoare românești. Fost membru al trupelor Holograf și VH2, Gabriel Cotabiță a dezvoltat o carieră solo impresionantă, fiind reper și model pentru generații întregi de artiști. Palmaresul său și permanența artistică în spațiul muzical românesc îi fixează statutul de personalitate marcantă a muzicii noastre. În anul 2002 Ministerul Culturii și Cultelor ia- decernat lui Gabriel Cotabiță o diplomă de onoare.
Biletele pentru spectacolul Noapte albastră se pot cumpăra de la Casa de Cultură Turda, strada Avram Iancu, nr.12, tel. 0264/311980.

Organizatorii evenimentului vor respecta normele sanitare impuse prin lege pentru împiedicarea răspândirii bolii COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.