Cântărețul de muzică populară și interpretul de muzică religioasă, preot Marius Ciprian Pop, va susține un concert de pricesne la Turda. Spectacolul se va desfășura joi, 20 august, cu începere de la ora 19, la Biserica Ortodoxă Română ”Învierea Domnului”din microraionul III al cartierului turdean Oprișani. 

În cadrul concertului ”Spiritualitate românească prin cuvânt și cânt” organizat de Casa de Cultură din Turda, împreună cu Biserica Ortodoxă Română ”Învierea Domnului” vor mai cânta tineri soliști turdeni, precum Beatrice Simioana, Daria Șipoș, Anastasia Miclăuș, Diana Zapra, Mădălina Mera, Tudor Pârjol, acompaniați de Ioana Felea Popa.

Din cauza restricțiilor specifice stării de alertă impuse de pandemia de COVID-19, concertul va avea loc în aer liber, cu respectarea unei distanțe de un metru și jumătate între spectatori. Aceștia pot asista la concert numai dacă își vor acoperi gura și nasul cu măști (medicale sau non-medicale) pe toată durata spectacolului. Organizatorii au precizat că ”la intrarea în spațiul desfășurării evenimentului se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (febră, tuse, strănut, rinoree)”. Publicul va avea acces gratuit la locul desfășurării concertului cu începere de la ora 18.20, în limita locurilor disponibile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.