În cadrul Festivalului Internațional de Teatru Elvira Godeanu, ce se va desfășura la Târgu-Jiu, din 13 până în 28 mai, Teatrul Național Aureliu Manea din Turda va participa cu spectacolul ”O noapte furtunoasă” de Ioan Luca Caragiale, în regia Andrei Mihalache, cu o scenografie concepută de  Eliza Labancz. ”O noapte furtunoasă” se va juca sâmbătă, 14 mai, de la ora 19, la Târgu-Jiu.

Piesele lui Caragiale garantează mereu o rețetă de succes, pentru orice teatru. Au trecut secole de când directorii de teatre scot în fiecare stagiune la public moaștele lui Caragiale, convinși fiind că mai pot fi de interes piesele lui, deși a scris doar despre trădare, înșelăciune, adulter și prostie. (Despre cea din urmă mai nuanțat: prostia șmecheră, prostia conjugală și prostia politică)…  apreciază regizorul Andrei Mihalache.

Festivalul Internațional Elvira Godeanu va reuni teatre precum Odeon, Bulandra și Teatrul de Comedie, din București, Teatrul Național Chișinău, Teatrul Maria Filotti Brăila, Teatrul Dramatic Galați, etc.

Înainte de a pleca la Târgu-Jiu, trupa teatrului turdean va juca pe scena de acasă comedia O noapte furtunoasă. Spectacolul va avea loc joi, 12 mai, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național Aureliu Manea. Bilete pentru acest spectacol se pot cumpăra online, de pe site-ul  https://www.tomtix.ro/evenimente/9666-o-noapte-furtunoasa, sau telefonic (0264 311 952), la agenția teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.